skype.

Hej, jag är väldigt på att göra uppdateringar, sry men asså jag orkar verkligen nt, men somsagt, jag vil inte ta bort bloggen. Men iallafall nu skypar jag med maja, clara och ida:)
och fixar naglarna, tyvärr så har jag inte så långa naglar så de blir nt så fint när jag fixar dom men de är kul så jag gör det ändån..:) veckan har varit suåer bra! sol heeeela veckan, så nu har jag blivit lite brunare(Y) men tyvärr är det skola i mon, usch!
ha de bra mina änglar<3

Kommentarer
Postat av: ♥ Angelina

Sv: Hej, vilken sötnos du är! Kul att Jaden ringde dig. Jag känner honom inte jätteväl, men vi kommer att hänga en massa i sommar. Jag använder inte MSN tyvärr, men du får gärna maila mig på [email protected] om du har några frågor, stor kram!

x Angelina, http://aslanx.blogg.se/

2011-04-28 @ 17:12:31
URL: http://aslanx.blogg.se/
Postat av: ♥ Angelina

Sv: Åh vad glad jag blev av ditt meddelande, det värmer verkligen. Tack tjejen! <3 Ja, jag flyttar till LA i augusti. Det kommer att bli toppen att få träffa alla mina sötnosar, jag saknar dom otroligt. Har många vänner i LA, nästan fler än här! Jag lär prata med honom ikväll, ska verkligen försöka komma ihåg att hälsa :) Kram på dig sötnos

x Angelina, http://aslanx.blogg.se/

2011-04-28 @ 19:09:26
URL: http://aslanx.blogg.se/
Postat av: ♥ Angelina

Sv: Jag tycker att det är sjukt kul att han ringde er, svenska fans! Och ni är verkligen lyckligt lottade, det är så otroligt många som skulle vilja att han ringde dem. Folk som klagar är avundsjuka, så är det alltid, kom ihåg det. Jag har många tjejer efter mig dagligen som är otroligt elaka, men man får försöka skaka av sig det!

Ja, i augusti flyttar jag. Kram på dig igen <3

2011-04-28 @ 21:50:35
URL: http://aslanx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0